fi |en | www.dpd.fi
Toimitus
Tervetuloa
Kirjautukaa lähetyksen toimitusilmoitusnumerolla sekä postinumerollanne.

Uusi toimitus voidaan suorittaa seuraavilla tavoilla:
Login

Numero löytyy paketti-ilmoituksen vasemmasta yläkulmasta.
*Pakolliset kentät
Ilmoitus paketista
Toinen toimitusosoite
Voitte ilmoittaa meille toisen toimitusosoitteen (kotimaassa), esim. työpaikkanne osoitteen (ilmoittakaa myös yrityksen nimi). Toimitus toiseen osoitteeseen vaatii vastaanottajan kuittauksen. Mikäli haluatte, että paketti jätetään toiseen osoitteeseen ilman vastaanottajan kuittausta, täyttäkää toimitusilmoituksessa oleva valtuutus ja jättäkää se näkyvään ja kuljettajalle helposti saavutettavissa olevaan paikkaan (esim. ulko-ovi). Muistakaa allekirjoittaa ilmoitus. Huomioittehan, että toimitus postilokero-osoitteeseen ei ole mahdollinen.
Uusi toimituspäivä
Voitte sopia kanssamme uudesta toimitusajankohdasta. Viimeinen mahdollinen toimituspäivä on 7 vuorokautta ensimmäisen toimitusyrityksen jälkeen.
Toimitus valtakirjalla
Voitte ilmoittaa toimitusosoitteessa olevan tarkemman paikan, jonne kuljettajalla on mahdollisuus jättää paketti/paketit, esim. autokatos tai kuisti.
DPD Pakettipiste
Voitte valita DPD Pakettipisteen, jonne toimitamme lähetyksenne noudettavaksi. Paketin/paketit voi noutaa 7 päivän kuluessa ensimmäisestä toimitusyrityksestä laskettuna. Nouto terminaalista on myös mahdollista. Nouto on sovittava etukäteen asiakaspalvelumme kanssa, yhteystiedot toimitusilmoituksessa.